Noutati
.Incepere contract POS CCE - "Cresterea activitatii Soft Expert prin implementare de echipamente TIC performante si conectarea la internet de mare viteza" detalii
Cum să-ţi convingi agenţii de vânzări să „înghită“ soluţia CRM detalii
Piaţa CRM locală: neconcludentă încă, dar creşte accelerat detalii
Contact Center, prima redută în lupta pentru satisfacţia clientului (II) detalii
CRM, back to basics detalii
Newsletter
Nume:
 
Email:
  

Servicii


 Soft Expert oferă un set complet de servicii prin care ne propunem să vă ajutăm să vă diferenţiaţi de competitori şi să oferiţi valoare mai mare clienţilor şi partenerilor dumneavoastră. Aceste servicii includ:

Servicii

» Servicii de suport tehnic

 Oferim o serie de servicii orientate client, prin care ne oferim să vă ajutăm în orice problemă legată de îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii, dar şi mentenanţă şi suport în utilizarea soluţiei Manager Financiar CRM, astfel încât să beneficiaţi de întregul pachet de cunoştinţe, practici şi procese pe care le deţinem – direct sau prin telefon şi e-mail. Serviciile de suport tehnic sunt diferenţiate pe trei nivele diferite, funcţie de nevoile dumneavoastră specifice.

» Servicii educaţionale

 Vă punem la dispoziţie o varietate de programe educaţionale prin care ne asigurăm că aveţi cunoştinţele necesare maximizării valorii soluţiei Manager Financiar CRM.

» Servicii de implementare

 Succesul unei implementări stă în viteza cu care puteţi beneficia de avantajele soluţiei software, fără ca activitatea din cadrul companiei să fie întreruptă sau perturbată. Pentru a asigura acest succes, trebuie să selectaţi un furnizor capabil să suporte atât aspectele de business cât şi cele tehnice, incluzând implementarea, mentenanţa, pregătirea personalului şi serviciile profesionale post-implementare.

» Consultanţă de business

 Manager Financiar CRM oferă pe lângă o soluţie software intuitivă, uşor de implementat şi utilizat, servicii customizate de consultanţă de business pentru transformarea companiei dumneavoastră într-o organizaţie orientată client, cu procese integrate, transparente de marketing, vânzări şi suport tehnic.

 Apelând la serviciile Soft Expert, obţineţi nu doar o soluţie de business inovativă, dar şi cunoştinţe, instrumente şi servicii de real folos în adoptarea, utilizarea şi valorificarea ei într-un timp record, cu costuri minime.